Tilmeldingen til sæsonen starter for nuværende medlemmer 1. maj og for nye medlemmer 15. maj, begge dage cirka kl 10:00. Skynd dig at tilmelde dig, så du er sikker på at få dit foretrukne hold.

HUSK at have styr på brugernavn og password inden tilmelding, da glemt password funktionen er ret dårlig og man som oftest skal have hjælp fra kontoret (kontor@hsvoem.dk).

Se beskrivelse af næste sæson HER

Se guide for holdtilmelding – husk at alle aktiviteter tilmeldes som hold (ting der sker fra august-november (Breelteparken undtaget). Husk at tjekke alder og niveau på hold. Se  Guide

For at få et overblik over det hele og hvad der bliver tilbudt de enkelte hold i bredde afdelingen så få overblikket her: Sæson 24-25 overview

Du kan finde tider og steder på de enkelte aktiviteter ved selve tilmeldingen. Der kan forekomme ændringer og der kan blive oprettet flere hold hvis efterspørgslen er stor.

Har du nogen spørgsmål så tag endelig fat i os på kontor@hsvoem.dk. Her kan du også blive bedt om at blive ringet op.

Vi opfordre kraftigt til at man sender en mail i stedet for at ringe. Udmeldinger, flytninger og lign. SKAL modtages på mail, dette kan ikke gøres over telefonen.

I åbningsperioden har vi udvidede telefon (30 43 18 20) tider så vi udover normaltid har åbnet telefonen i følgende tidsrum:

1 maj 10:30-16:00

2. maj 12:00-17:00

3. maj 9:00-14:00

Og ved åbning for nye medlemmer:

15. maj: 10:30-16:00

16. maj: 9:00-15:00

17. maj: 9:00-14:00

 

Vi har fået et par henvendelser om at se selve halplanen for svømmeholdene. Den er først tilgængelig når vi åbner op. Men som et lille kompromis har vi valgt at ligge vores udkast/skitse ud her, den kan godt ved første øjekast virke lidt uoverskuelig, men her har I mulighed for at se hvad vi arbejder med/ud fra. HUSK at det kun er et arbejdsdokument så udkastet kan (og sikkert også vil) være lidt forskelligt fra det I kan se når tilmeldingen åbner.  Sæsonplan 24-25 – UDKAST