Marco Loughran

Marco Loughran begyndte som træner for 1. holdet august 2021. Marco er 32 år og har en fortid som elitesvømmer. Marco har deltaget i både EM og OL for Storbritanien, så Marco ved om nogen, hvad det kræver at ligge i vandet og knokle for at nå sine mål. Marco fortsætter med at arbejde efter samme træningsfilosofi, som Lars Madsen og Jacob Quaade har arbejdet med i konkurrenceafdelingen de seneste mange år.

Jacob Quaade

Jacob har siden 2018 været træner for konkurrenceholdene Børn og Årgangsholdet. Jacob har tidligere været cheftræner i Kolding Svømmeklub. Med en Bachelorgrad i Idræt, en Kandidatgrad i Human Fysiologi – begge fra Københavns Universitet – samt DIF’s Diplomtræner uddannelse, har Jacob bragt rigtig meget viden til klubben. Derudover har han en masse erfaring fra Helsinge, MK31 og senest Kolding, hvor han både har fungeret som talentudvikler og senest som nævnt cheftræner.

Clara Kobbernagel

Clara har været svømmetræner i Hørsholm Svømmeforening siden 2016, og de seneste år som assisterende træner på børneholdet i konkurrenceafdelingen. Clara har tidligere været konkurrencesvømmer og bruger sine erfaringer herfra til at videregive glæden ved konkurrencesvømning til de yngste svømmere. Ved siden af svømningen er Clara i 2021 blevet student fra Rungsted Gymnasium og er nu i gang med sit sabbatår.

Marco Loughran

Cheftræner for Junior/Senior
Tlf: +45 42669877
Mail: loughran.marco@gmail.com

Mads Clausen

Ass. træner for Junior/Senior

Jacob Quaade

Træner for årgangsholdet og Børn
Tlf.: 22 83 78 36
Mail: jbquaade@gmail.com

Esben Kjeldgaard Jensen

Fysisk træner

Clara Kobbernagel

Træner for k-holdet “Børn”

Martha Virtus

Ass. træner for Børn og Årgang