Hvordan melder jeg mig ind?

Du bliver automatisk medlem af Hørsholm Svømmeforening, når du tilmelder dig og betaler for et svømmehold. Her er medlemsgebyret et årligt gebyr inkl. undervisningsprisen. Der er et depositum for chippen på 100 kr. som tilbagebetales ved aflevering. Tilmeldingen foregår online, via websiden eller direkte på klubmodul.

Er der nogle gode aftaler ifm. køb af udstyr?

Hørsholm Svømmeforening har sin egen webshop, hvor du kan bestille t-shirts, badehætter med mere. Shoppen finder du i menuen øverst. Desuden har foreningen en rabataftale med Svømmespecialisten. Du skal have udleveret en rabatkode. Kontakt Lene pr. mail mammitil3@hotmail.com eller SMS 21215689 for at få oplyst koden.

Skal jeg melde mig ud, når jeg ikke ønsker at svømme mere?

Du skal henvende sig skriftligt til kontoret hskontor@gmail.com, hvis det er midt i sæsonen. Gebyr for tilmelding gives ikke retur. Du er automatisk udmeldt, hvis du ikke gentilmelder dig via klubmodulet til den nye sæson. Tilmelding til et hold er kun for et år ad gangen.

Hvornår kan jeg tilmelde mig et hold?

Du kan tilmelde dig et hold gennem hele sæsonen. Der vil være en prøveperiode på 2 uger.

Hvordan finder jeg ud af, hvilket hold jeg skal svømme på?

På websiden her er en holdbeskrivelse. Vi vil anbefale dig at læbe igennem voersigten. Vi har mange forskellige hold – f.eks. morgensvømning, teenagehold, crawlhold og Open Water Hvis du alligevel er i tvivl, kan svømmeren komme ned til en prøvetime, hvor træneren vil vurdere hvilket hold, som er det rigtige. Dette aftales ved at skrive en mail til kontoret på hskontor@gmail.com.

Får jeg penge retur ved aflysninger?

Nej, der vil være ca. 2 weekender på en sæson, hvor der vil være stævner. Derudover kan der ske aflysninger pga. uforudsete hændelser/ force majeure – vi giver ikke undervisningsgebyr retur eller erstatter ”tabt” undervisning.

Hvordan fungerer ventelisten?

Når der bliver en plads ledig på et hold, vil der automatisk blive udsendt en mail om tilbud til første svømmer på ventelisten. Du har så 96 timer til at beslutte, om du vil bruge linket i mailen og dermed tilmelde dig holdet eller “opgive” pladsen. Hvis du alligevel ikke ønsker at stå på ventelisten, returneres gebyret efter 1. dag og ellers refunderes der ikke.

Hvad indebærer det at være passivt medlem?

Du kan blive passivt medlem –senest den 30. maj, ved at tilmelde dig online. Dette giver mulighed for at tilmelde sig næste sæson14 dage før “ikke medlemmer”.