Hørsholm Svømmeforening investerer i nyt svømme-skolekoncept, som betyder endnu bedre svømmeundervisning for dit barn

Det er vigtigt, at alle børn lærer at svømme og være trygge i vand. Vi lægger meget vægt på, at børn lærer at svømme korrekt allerede fra starten, og derfor tilbyder vi vores yngste medlemmer i svømmeskolen et nyt og forbedret svømmeskolekoncept i samarbejde med DGI.

Svømmeskolekonceptet vil øge kvaliteten i undervisningen. Samtidig får I som forældre bedre mulighed for at følge jeres barns udvikling i og udenfor

Den nye svømmeskole sikrer, at du og dit barn får:

 • Svømmeundervisning med endnu mere kvalitet
  Det nye svømmeskolekoncept er et samarbejde med DGI og er et gennemarbejdet og afprøvet koncept, der tager udgangspunkt i grundfærdighederne, de fire stilarter (butterfly, rygcrawl, brystsvømning og crawl) samt discipliner som polo, livredning, udspring og synkronsvømning.
 • Personlig svømmebog med udlevering af klistermærker
 • Svømmeprøver hvert kvartal
  Der er opstillet mål for, hvad børnene skal lære hvert kvartal for at sikre, at de hele tiden udvikler sig. Det er efter disse svømmeprøver, at børnene præmieres med klistermærker til svømmebogen.
 • Uddannede DGI-svømmeinstruktører
  Alle svømmeskolens instruktører har været på mindst én DGI-svømmeuddannelse, så de har styr på bl.a. pædagogikken, tilrettelæggelse af undervisningen m.m. Og her er der fokus på undervisningen både i og udenfor vandet.
 • Hold på fire niveauer
  Som udgangspunkt strækker svømmeskolen sig over fire år med forskellige niveauer. Det sikrer, at alle børn hele tiden er på et niveau, der passer præcis til dem.

Har du spørgsmål til svømmeskolekonceptet, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores svømmeskoleudvalg. Kender du nogen, der kunne være interesserede i svømmeskolen, må du selvfølgelig meget gerne videresende denne mail.

Vi søger sponsorer til at sikre, at vi kan investere i svømmeskolekonceptet – også i fremtiden 

Det er desværre ikke helt billigt at foretage en sådan investering, og vi vil rigtig gerne sikre, at prisen for at gå til svømning bliver uændret.

Vi søger derfor sponsorer, der dels ønsker at støtte Hørsholm Svømme-forening i konceptet, dels kan se en branding, eksponering overfor børnefamilier i Hørsholm Kommune.

Vi tilbyder følgende til vores sponsorer:

 1. Logo i de svømmeskole bøger, der følger med svømmeskole konceptet (eksempel er vedhæftede forside af bogen samt en tilfældig side i bogen)
 2. Logo på vores hjemmeside i den periode, sponsoratet varer

I forbindelse med indførelse af svømmeskolekonceptet vil vi det første år trykke mere end 500 stk. svømmeskolebøger, som over de næste 4 år vil ligge hjemme hos børnene og deres forældre.

Det betyder, at dit firmalogo vil være synligt i mange familier. Hensigten med bogen er, at den mindst 4 gange om året skal med i svømmehallen, så forældre og børn kan få en snak om, hvad næste moduler/periode omhandler.

Har dit firma lyst at støtte Hørsholm svømmeforening, eller kender du nogle, der kunne se en fordel i at kombinere støtte og eksponering over de næste 4 år til mere en 500 børnefamilier, hører vi meget gerne fra dig i sponsorudvalget.