Kære svømmere og forældre

I er nu blevet en del af Hørsholm Svømmeforenings Svømmeskole og vi håber, at I får rigtig mange gode oplevelser sammen med os. Svømmeskolen tilbyder hold for børn fra 0 år til pensionsalderen. I menuen “Tilmelding og Holdguide” kan I læse om de forskellige hold, deres startniveau og deres slutmål.

Når I starter til svømning for første gang, er det en god ide at komme i god tid. I skal orientere jer omkring omklædningen og finde det rigtige sted i svømmehallen. Der vil både være frivillige og trænere til at hjælpe jer. Hvis du svømmer på et tirsdags- eller torsdagshold skal du bruge en chip for at komme ind til omklædning. Hvis du har en fra tidligere kan du få den opdateret ellers skal du købe en ny. Der vil være udlevering af disse i forhallen i uge 33 og 34. eller efter aftale.

Det er vigtigt, at I fra start af lærer jeres børn at gå på toilettet inden bad og undervisning, således I kan få mest mulig ud af undervisningen og ikke behøver afbrydelser ved toiletbesøg, hvis det kan undgås. Derudover er grundig afvaskning efter toiletbesøg nødvendig inden badetøjet påføres. Læs meget gerne hygiejnereglerne. De ligger nederst på denne side i en pdf-fil. Læs meget gerne hygiejnereglerne. De ligger nederst på denne side i en pdf-fil.

Det skal I huske i svømmetasken: -Badetøj -Håndklæde -Svømmebriller (ikke maske)-Hårelastikker eller badehætte, så håret ikke er i vejen -Evt. klipklappere el. lign. -Evt. shampoo etc.

Et af Hørsholm Svømmeforenings mål er at give jeres børn den bedst mulige svømmeundervisning. For at sikre dette er det vigtigt, at der er ro omkring svømmebassinet under undervisningen, således at svømmerne kan koncentrere sig om at modtage såvel individuelle som kollektive beskeder. Ligesom trænerne kan koncentrere sig om, at guide jeres børn på bedst mulig vis. Mange års erfaring hos trænere og bestyrelse viser, at de allerfleste børn/svømmere får mest ud af undervisningen, hvis deres forældre ikke opholder sig omkring bassinkanten, mens der undervises. For at sikre, at undervisningen kan afvikles under de bedst mulige forhold er det derfor ikke tilladt for forældre og andre pårørende at opholde sig i ved bassinkanten, mens deres børn bliver undervist. Hvis dit barn har brug for at have dig i nærheden af en grund, fx. sukkersyge, så skriv til os på hskontor@gmail.com så aftaler vi, hvor du kan sidde.  Forældre og pårørende er meget velkomne til at følge undervisningen fra balkonen, forhallen eller restauranten.

Hvis der er spørgsmål, er I altid velkomne til at tage fat i vores kontaktperson på kontoret, som vil besvare jeres henvendelser eller sørge for, at bestyrelsen eller svømmeskolelederen tager hånd om jeres henvendelse. I kan også finde svar på de mest almindelige spørgsmål i undermenuen “FAQ”.