Et medlem af bestyrelsen udpeges til at have det overordnede ansvar for indkøb i svømmeforeningen.

En forældre fra konkurrenceafdelingen udpeges til at være ansvarlig for at udføre opgaverne i tøj-/indkøbsordningen. For denne opgave gives der forældrepoint.
Udvalget består af:

• Lene Fabricius
• Bestyrelsesmedlem Christina Egholm

Der gives 6 forældrepoint halvårligt pr. forældre, der deltager i Indkøbsudvalget.

Årshjul

Svømmeforeningen ønsker, at der fortsat er stor tilslutning til Hørsholm Svømmeforenings Svømmeskole og Konkurrenceafdeling.

Det er fortsat Svømmeforeningens mål, at tilbyde en svømmeskole med højt undervisningsniveau og samtidig drive en veltrimmet og dygtig konkurrenceafdeling, hvor svømmerne til stadighed præsenterer sig flot ved stævner samt signalerer et godt socialt fællesskab.

Svømmeforeningen ønsker derfor, at svømmeforeningens tøj signalerer Hørsholm Svømmeforening ved, at vi med et enkelt blik genkender svømmetøjets logo og farver.

Det er svømmeforeningens bestyrelse der vedtager, hvilket logo, tryk og farvevalg, der skal være på foreningens standere, skilte, flag samt på foreningens svømmetøj.

Det er særlig vigtigt, at svømmere og trænere er klar over, hvornår de skal bære hvilket tøj med foreningens logo og tryk. Der er forskel på, om vores svømmere er til stævner og stiller op til fælles fotos, eller om de deltager på en svømmelejr eller andre arrangementer.

Det er også vigtigt, at vi ved, hvilke typer af tøj og udstyr samt logo med holdnavn der kan tilbydes til Svømmeskolens børn og voksne.

Alle trænere skal kende forskellen på, om der er tale om tøj til Svømmeskolen eller til Konkurrenceafdelingen, og kunne vejlede forældrene, hvordan de skal forholde sig ved bestillinger af tøj og udstyr.

Opgaverne i tøjordningen består af:

• Sikre gode aftaler med leverandører (aftaler med leverandører og tøjfirmaer, der sælger svømmetøj og –udstyr og tryk af tøj) samt aftale om at stille op med stand ved stævner

• rådgive og vejlede bestyrelsen om forslag til nye produkter

• have den løbende kontakt til valgte leverandører og firmaer

• være ansvarlig for foreningens web-shop (vedligeholde og opdatere med nye produkter, håndtere bestillinger og betalinger fra forældre og svømmere).

• sørge for at afregne med Hørsholm Svømmeforening, herunder hvis betalinger modtages via mobilepay.

• bestille tøj med og uden tryk, samt udstyr efter nærmere fastsat budget.

a) sikre, at trænere og svømmere kan bestille tøj udover det tøj, der bestilles via web-shop
b) sikre at tøj bliver bestilt og udleveret til trænere og svømmere

Hermed en oversigt over tøj til de forskellige grupper, som skal bestilles hos den tøjansvarlige:

Trænere i svømmeskolen – betalt af foreningen
Trænerne får røde T-shirts, hvor der trykkes trænerens navn foran samt trykket Hørsholm Svømmeforening – Træner på ryg. Svømmeskoleleder bestiller hos den tøjansvarlige via mail.

Trænere i K-afdelingen – betalt af foreningen
Trænerne får T-shirts i sort, hvor der trykkes trænerens navn foran samt trykket Hørsholm Svømmeforening – Coach på ryg. Sportschef bestiller hos den tøjansvarlige via mail.

Holdledere – betalt af foreningen

Foreningen stiller holderleder T-shirts til rådighed til låns. T-shirts er røde med trykket Hørsholm Svømmeforening – Holdleder på ryg. De findes i forskellige størrelser og skal lånes, når man er holdleder. De afleveres renvasket retur til klublokalet og lægges i holdkasserne. Bestyrelsesmedlem bestiller hos den tøjansvarlige via mail.

Bestyrelsen – betalt af foreningen

Får hver en T-shirt med trykket Hørsholm Svømmeforening – Bestyrelsen på ryg. Bestyrelsesmedlem bestiller hos den tøjansvarlige via mail.

K-svømmere – betalt af foreningen
Hver K-svømmer får hver sæson et sæt tøj bestående af:
• en rød T-shirt med svømmers navn foran. Hørsholm Svømmeforening på ryg
• sorte shorts med svømmers navn
• badehætte med Hørsholm Svømmeforening, der skal anvendes ved stævner.

Trænerne bestiller hos den tøjansvarlige via mail.

Stævner – betalt af foreningen
Ved særlige stævner som DÅM, SRØ, DM, DM-H får de aktuelle svømmere en T-shirt med svømmers navn. Trykket Hørsholm Svømmeforening – stævnet og år på ryg. Stævneudvalget bestiller hos den tøjansvarlige via mail.

Stævneudvalget sikrer, at der bliver sat en proces i gang med hvilke svømmere, der skal til hvilke stævner. Sportschef rekvirerer bestillingslister til udfyldelse hos den tøjansvarlige via mail.

Træningslejr
Ved træningslejr kan der bestilles t-shirts eller andet eventtøj, som hættetrøjer mv. dette tøj følger svømmeforeningens farver rød og sort. Det er mod betaling. Holdledere bestiller hos den tøjansvarlige via mail.

Andet tøj
Den tøjansvarlige står for salg af øvrigt tøj med foreningens logo mv. Det er muligt at bestille ekstra t-shirts, shorts, hættetrøjer mv. via klubmodul. Det er op til den tøjansvarlige, at sikre et udvalg.

Svømmetøj
Hørsholm Svømmeforening har en samarbejdsaftale med Svømmespecialisten, så der kan købes svømmeudstyr med rabat.
Tøj og svømmeudstyr til Svømmeskolens børn og voksne

Som noget nyt vil vi tilbyde at sælge en rød T-shirt. Forside med Svømmeskole, holdnavn til børn og voksne, der er tilmeldt svømmeundervisning og med et tryk på ryggen Hørsholm Svømmeforening.

Vi vil tilbyde et net med svømmeudstyr.