Hørsholm Svømmeforening arbejder som forening for et bredt tilbud, der spænder fra svømning med børn fra alderen 3 år over voksen hold til masters og konkurrenceafdeling, et mindre springhold samt et nystartet Open Water tilbud.  Vi har de seneste 2 år afviklet skolesvømning for 2 af de 4 folkeskoler i Hørsholm Kommune.

Vores svømmeskole har en medlemsskare på ca. 1400 medlemmer. Vores konkurrenceafdeling har ca. 100 medlemmer, og senest har vi etableret et startfællesskab med Søllerød Svømmeklub.

Vores forening har base i svømmehallen i Hørsholm Idrætspark, hvor vi har mulighed for at inddele hallens 50 meter bassin i mindre bassiner og springbassin. Herudover er der et lavt varmtvandsbassin til de mindste.

Vores organisation består af en frivillig bestyrelse, en ansat chef for konkurrenceafdelingen, trænere i K-afd., en administrativ medarbejder med ansvar for økonomi og kommunikation med medlemmer, samt ca. 40 timelønnede trænere i svømmeskolen. Den nye svømmeskoletræner vil referere gennem svømmeskoleudvalget til bestyrelsen.

Nu søger vi en leder af svømmeskolen. For os er det vigtigt at have en leder, der er stabil, der har lyst og er velfungerende på kanten med trænere og forældre. Vores nye leder kan:

  • Motivere og inspirere vores trænere og hjælpetrænere
  • Planlægge og vedligeholde de enkelte holds mål
  • Planlægge fordelingen af trænere på de enkelte hold
  • Sparre med chefen for k-afd. og bestyrelsen om haltider og andre relevante emner
  • Planlægge og iværksætte nye aktiviteter
  • Selv være træner for de hold, hvor det tilfører værdi
  • Kontaktpunkt for forældre og svømmere i et svømmeteknisk perspektiv

Hvem forestiller vi os at du er? Vi forestiller os, at du er en person, der holder af svømning, og har en  teoretisk og praktisk svømmeteknisk baggrund, der gør dig kvalificeret til at sparre med vores trænere og varetage den daglige planlægning.

Du er metodisk og struktureret, vi forventer at du kan producere beslutningsoplæg til bestyrelsen og gennemføre dem efterfølgende.

Du opleves som motiverende og engageret, og trives med at være på kanten og have dialogen med vores forældre og svømmere.

Vi tilbyder en arbejdstid, der som udgangspunkt udgør 15 timer om ugen. Dette timeantal er dog fleksibelt såfremt der knyttes undervisning f.eks. skolesvømning eller andre hold på. Dette aftales med svømmeskoleudvalget.

Vi afholder løbende samtaler, men vil foretrække, at vi kan byde dig velkommen så hurtigt som muligt. Vi ser gerne at have modtaget din ansøgning senest 1. august. Du bedes sende din ansøgning vedhæftet bilag og relevante referencer til Søren Kobbernagel.

Hvis du har spørgsmål til dette opslag, så er du meget velkommen til at kontakte vores svømmeskoleudvalg gennem Søren Kobbernagel på mail: soren@famk.dk eller telefon 4019 3875.