Sponsorer til Svømmeskolebog

Hørsholm Svømmeforening investerer i nyt svømmeskolekoncept, som betyder endnu bedre svømmeundervisning for dit barn

Vi søger derfor sponsorer til at sikre, at vi kan investere i svømmeskolekonceptet – også i fremtiden

Det er desværre ikke helt billigt at foretage en sådan investering, og vi vil rigtig gerne sikre, at prisen for at gå til svømning bliver uændret.

Vi søger derfor sponsorer, der dels ønsker at støtte Hørsholm Svømme-forening i konceptet, dels kan se en branding, eksponering overfor børnefamilier i Hørsholm Kommune.

Vi tilbyder følgende til vores sponsorer:

  1. Logo i de svømmeskole bøger, der følger med svømmeskole konceptet (eksempel er vedhæftede forside af bogen samt en tilfældig side i bogen)
  2. Logo på vores hjemmeside i den periode, sponsoratet varer

I forbindelse med indførelse af svømmeskolekonceptet vil vi det første år trykke mere end 500 stk. svømmeskolebøger, som over de næste 4 år vil ligge hjemme hos børnene og deres forældre.

Det betyder, at dit firmalogo vil være synligt i mange familier. Hensigten med bogen er, at den mindst 4 gange om året skal med i svømmehallen, så forældre og børn kan få en snak om, hvad næste moduler/periode omhandler.

Har dit firma lyst at støtte Hørsholm svømmeforening, eller kender du nogle, der kunne se en fordel i at kombinere støtte og eksponering over de næste 4 år til mere en 500 børnefamilier, hører vi meget gerne fra dig i sponsorudvalget.

Kontaktpersoner i Sponsorudvalget

Jan S. Hove, jhove1969@gmail.com

Annette Hviid Larsen, jpl@image.dk