Hørsholm Svømmeforening’s ældste svømmere deltog den 11.-14. juli i Danske Mesterskaber på Langbane, der blev afholdt i Helsingør Svømmehal.

Hørsholm Svømmeforening stillede med i alt 10 svømmere – Martha Hjuler Britze, Elena Westmark Holm, Marina Nissen, Alexander Tullberg, Malte Egholm Brøns, Sebastian Tullberg, Asger Væver Hartvig, Rasmus Steenberg, Thomas Gossland og Jakob Bjerre Eriksen.

Det målrettede og hårde arbejde på land og i vand i løbet af sæsonen viser sig i weekenden ikke at være spildt arbejde. Svømmernes præstationer bød på mange flotte individuelle rekorder, flere medaljer og flotte resultater. En kæmpe succes for dem alle !

For Marina, Sebastian og Rasmus blev weekenden endda en kæmpe triumf. Sebastian formår at vinde guld i 50 fri og 100 fri i ung-senior kategorien samtidig med, at han svømmer sig til en bronze for seniorer i 100 og 200 fri. Desuden får Sebastian også en sølv i ung senior gruppen i 100 fly og en bronze i samme kategori i 200 fri. Rasmus Steenberg svømmer sig til guld i 50 bryst i ung-senior kategorien og bronze for seniorer samt en ung-senior bronze i 100 bryst. Marina svømmer stærkt i A-finalen i 50 fri og får en sølv i ung-senior kategorien.

Det er første gang, Hørsholm Svømmeforening får medaljer til et senior DM, hvilket i sig selv er en flot bedrift.

Mens der blev svømmet hurtigt i Helsingør, deltog Alexander Tullberg samtidig i Nordiske Mesterskaber for Juniorer i Vejle. Alexander svømmer sig til en guldmedalje i en af sine favorit discipliner 100 fri – endda med et sekunds forbedring af sin personlige rekord fra Danish Open i april. I 50 fri blev det til en flot bronze medalje til Alexander. I holdkapperne både lørdag og søndag blev det til en guldmedalje til det danske hold med Alexander som første svømmer i både lørdagens 4×100 fri og søndagens 4×200 fri. En flot præstation af Alexander.

Træner Lars Madsen kan kigge tilbage på en rigtig god sæson, hvor hans træningsfilosofi og metoder viser sig at have effekt på svømmernes præstationer med topning på de rigtige tidspunkter ift mesterskaber.

Vi glæder os til at følge svømmernes udvikling i den kommende sæson.

Fra venstre Sebastian Tullberg, Rasmus Steenberg, Marina Nissen og Alexander Tullberg