I dagene 8.-11. november 2018 var Hørsholm Svømmeforening repræsenteret ved de danske mesterskaber for juniorsvømmere på kortbane i Esbjerg med syv dygtige juniorsvømmere: Martha Hjuler Britze, Elena Westmark Holm, Anne Føyen, Malte Egholm Brøns, Magnus Bækgaard Andersen, Martin Vennick Haugbølle og Asger Væver Hartvig.

Weekendens mesterskab bød på flere flotte individuelle præstationer af klubbens svømmere – en del personlige rekorder og 10 nye klubrekorder.

Anne Føyen leverede en imponerende indsats i 100 fly og 200 fly, hvor hun svømmede sig til sølv i 100 fly og guld i 200 fly. Desuden lykkedes det Anne af svømme sig til en sølv medalje i 400 medley. Udover medaljerne, blev Anne også udtaget til Nordiske Mesterskaber for juniorer, der svømmes om 4 uger.

Asger Væver Hartvig og Martin Vennick Haugbølle repræsenterede Hørsholm i A-finalen i både 50 og 100 bryst, hvor Asger svømmede sig til en guld i 50 bryst og en sølv i 100 bryst. Asger deltog også i A-finalen i 200 bryst, hvor det blev til en flot 5. plads.

Malte Egholm Brøns fik en flot 10. plads i 400 IM, og Magnus Bækgaard Andersen tog den korte 50 ryg, hvor det blev det en samlet placering som nr. 14.
I alt blev det til 2 danske juniormestre, 3 sølvmedaljer og 3 blå medaljer (a-finale medaljer).

En imponerende indsats af Hørsholm svømmerne og en stolt træner Lars Madsen.

Billede